2mf party feestband

2MF party feestband

Wat onderscheidt 2mf van andere bands?
2mf heeft een verrassend brede klankkleur vanwege de gevarieerde vocale- en instrumentale bezetting. Hedendaagse beats en geluiden zijn door 2mf te reproduceren omdat de band gebruik maakt van samples en digitale instrumenten. Maar ondanks deze moderne geluiden slaagt 2mf erin om een echte liveband te blijven. Bovendien wordt 2mf er om geprezen dat – naast een zeer hoog muzikaal niveau – het onderlinge plezier van de bandleden van het podium afstraalt. 

Wat voor muziek spelen jullie?
Van Nederlandstalige hits, tot moderne top 40 dance hits (en beats), van disco classics tot rocknummers. Voor ieder wat wils! Neem contact op voor het repertoire.

Muziek tijdens de ceremonie, receptie of diner?
2mf is ook in te zetten voor jullie ceremonie of voor livemuziek tijdens een receptie of diner. In dit geval spelen we in een kleinere bezetting en spelen we licht versterkt/akoestisch. Interesse?  Informeer naar de mogelijkheden!

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Ontbreekt net die ene song waar jullie een speciale herinnering aan hebben? Laat het weten zodat we kunnen afstemmen of en hoe 2mf deze voor jullie gaat instuderen!

Partij - Ritueel
Vermaak - Partij
Publieke relaties - Ceremonie

Wat houdt jullie ‘digitale DJ’ in?
Tijdens de pauzes van de band draait de digitale DJ de hits welke aansluiten op de sets van de band. Hierdoor gaat het feest lekker door. Het is een playlist en dus geen live DJ. De playlist kan desgewenst vooraf aan het feest worden aangevuld. Mocht een live DJ gewenst zijn die op de avond zelf verzoeknummers kan aannemen dan is het mogelijk om deze erbij te boeken.

× Neem contact op!