HET FEESTTEAM

Het Feestteam is een Nederlands zangduo gespecialiseerd in feestmuziek. Het Feestteam valt in het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Het betreft met name Nederlandstalige covers, die worden voorzien van een stevige beat.

Het Feestteam heeft opgetreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Stadion Feijenoord, de ArenA en Ahoy Rotterdam. Meerdere keren is Het Feestteam uitgeroepen tot de ‘beste feestact’ van Nederland.

Het team bestaat uit Stan van den Dobbelsteen uit Wijchen en Frank de Bruijn uit Druten. Op 1 januari 2012 nam De Bruijn de plaats in van Peter Barendregt.

Met een ‘polonaise’-versie van “Ik neem je mee” van zanger Gers Pardoel hadden ze in 2012 een nummer 1-hit in de RadioNL Top 30 die vijf weken op nummer 1 bleef staan. De single bereikte ook een top 10-notering in de Mega Top 40; de single vertoefde drie weken op nummer 7. Voor het EK werd dezelfde single voorzien van een nieuwe tekst: “hij gaat weer mee”. Met deze single stond het Feestteam in de finale van de Radio 538 EK-singleverkiezing en werd tweede.

In 2002 bracht het team onder de naam Altijd Lazerus! hun eerste single met de titel Het Feestteam uit. Dit nummer was gebaseerd op de titelmuziek van de jarentachtigserie The A-Team.

× Neem contact op!