ROB KEMPS/ SNOLLEBOLLEKES​

Biografie

Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

Inmiddels is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag:, in het voetbalstadion of bij Formule 1 altijd en overal gaat iedereen van “Links naar Rechts.

Ook de prijzenkast puilt inmiddels uit met prijzen zoals een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 en 1500 Van Het Foute Uur.

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feest act ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2023 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome.

En als kers op de taart zal in 2023 Snollebollekes een eigen Festival : Snollebollekes – Total Loss festival op Aquabest in Best, een 2 daags ongekend feest festival worden gehouden.

Nederland en dus ook Snollebollekes heeft twee jaar duimen zitten draaien op de bank tijdens corona en zitten wachten tot we weer los kunnen met z’n allen. Tijdens onze Snollebollekes Live In Concert shows in het Gelredome merkten we al hoe gretig het publiek was om te feesten en nog een lockdown later wil iedereen er een feestzomer van gaan maken. Ramen open, deuren open, barbecues aan, feestjes overal en afgeladen volle festivalterreinen (zoals ons festival Total Loss op Aquabest). De speakers gaan in heel Nederland op volle kracht en de bassen dreunen over de Hollandse velden. Omdat er altijd een paar zure zieltjes zijn die niet van gezelligheid houden zeggen we collectief alvast ‘Sorry Voor De Overlast’. 

× Neem contact op!