Shorty and the dj

 

Shorty and the DJ is te boeken vanaf € 795,-

WAAROM SHORTY AND THE DJ?

Wat gaat u doen, een DJ, een band… het is een lastige keuze. Shorty and the DJ zijn de oplossing. Zij hebben al op vele bedrijfsfeesten in het land opgetreden. De professionaliteit en kwaliteit die zij uitstralen heeft ervoor gezorgd dat diverse bedrijven de muzikale invulling van hun bedrijfsfeest aan hen hebben toevertrouwd. De ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd maakt dat het feest dat u wilt geven een succes wordt. Met een grote setlijst, een professionele (maar ook gezellige) DJ en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor uw feest. De formatie van een DJ en een zanger maken dat zij uw feest met alle muziekstijlen kunnen bedienen. Voor ieder wat wils!

Shorty and the DJ verzorgen de complete avond. De live gezongen sets worden afgewisseld door de muziek van de DJ waardoor het feest, zonder pauzes, de hele avond door kan gaan. Een podium is niet nodig. Tijdens de livesets beweegt de zanger zich tussen uw gasten door met zijn draadloze microfoon.

Een belangrijke keuze

Het entertainment tijdens uw feest bepaald de sfeer en Shorty and the DJ zijn zich daarvan zeer bewust. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring hebben zij het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers. Door het groot aantal optredens dat zij hebben verzorgd hebben zij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen. Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar zij ervaringsdeskundigen in zijn.
Daarbij regelt u de invulling van entertainment van uw feest bij één partij. Dat maakt het overzichtelijk en zij kunnen u een persoonlijk advies geven als het gaat om het organiseren van uw feest indien u daar behoefte aan heeft. Het geluid en licht wordt professioneel verzorgd op uw locatie. Alles is inclusief.

Hoe ziet een feest met Shorty and the DJ eruit?

Shorty and the DJ brengen u een avondvullend programma. De begin- en eind tijden worden in overleg afgestemd.

De livesets worden afgewisseld met de DJ en duren 30 tot 40 minuten per set. Uit ervaring is gebleken dat deze combinatie het feest in een topconditie houdt. Zowel de DJ als de zanger bieden een grote diversiteit aan muziek. Van de klassiekers uit de 70’s en 80’s tot Nederlandstalig en de top 40 hits van nu. Afhankelijk van de sfeer en wensen van het publiek zullen ze tijdens het feest zelf bekijken wat het beste aanslaat.

Invulling van uw feest

Door de vele jaren ervaring weten Shorty and the DJ dat geen enkel feest hetzelfde is. Zij hechten er dan ook waarde aan om rechtstreeks contact te hebben met de opdrachtgever, zonder tussenkomst van andere partijen. Dat werkt wel zo prettig om uw wensen met betrekking tot uw muzikale invulling één op één te kunnen bespreken. Ook delen Shorty and the DJ graag hun ervaringen en tips! Zij nemen de organisatie van uw entertainment uit handen en dat geeft een goed gevoel.

Waar treden Shorty and the DJ allemaal op?

Shorty and the DJ treden op in heel Nederland. Het maakt niet uit waar uw feest wordt gevierd.

Shorty and the DJ is te boeken vanaf € 795,-

× Neem contact op!