Wesley Meurs

Wesley Meurs

Wesley Meurs is in 1989 in Amsterdam geboren en heeft van kinds af aan een enorme passie voor muziek gehad. Via via kwam hij terecht bij jong-talent-begeleiders en hij werd al snel in het diepe gegooid.

Zijn debuut optreden was op het winterfeest Winter Wonderland in Hoofddorp. Sindsdien heeft Wesley aan meerdere talentenjachten meegedaan en won in 2016 de talenjacht Fly-inn the mix

De hoofdprijs van de gewonnen talentenjacht was het uitbrengen van zijn eigen single ‘Ik wil dat je bij me bent’. Geschreven en geproduceerd door Bram Koning & Jeroen Dirksen van LALA MUSIC en vergezeld met een videoclip gemaakt door Van De Bond Pictures. Wesley is nog maar kort actief als zanger maar zeker een naam die we in de toekomst vaker gaan horen.

Na zijn eerste eigen single gingen er deuren open voor Wesley en kwamen er veel boekingen wat er toe leidde dat een jaar later een nieuwe Single uitkwam genaamd ‘Niemand danst als zij’.

Beide singles kennen succes en Wesley is door de jaren heen uitgegroeid tot een ware artiest die door het hele land te bewonderen is met zijn performance.

× Neem contact op!